FieldForce – Pilw.io pakub meile kindlust

FieldForce on tänaseks Põhja-Euroopas tuntud ning asendamatu müügitarkvara tootja jaekaubandusega tegelevatele ettevõtetele (FMCG valdkond). Ettevõte on asutatud aastal 1990 ja üheks tähtsamaks osaks koostöös peab FieldForce kommunikatsiooni. Samuti on ettevõtte jaoks tähtis stabiilsus ning SLA (“Service Level Agreement” e. Teenustaseme kokkulepe), kus teenuse puudumine võib tähendada tuhandeid või isegi sadu tuhandeid tegemata jäänud tehinguid. 

Täna kasutab FieldForce oma teenuste jooksutamiseks enda loodud infrastruktuuri, millele on kombineeritult liidetud pilw.io, Azure ja Telia teenused. Kuna aga oma infrastruktuuri omamine ei täida ärilisi eesmärke, arendab FieldForce kogu oma uut infrastruktuuri pilw.io teenustele.

“Olen arendaja ning saan vajadusel pilw.io arendajatega otse suhelda.” – Borka Martin Orlov.

Meie saame võimaluse küsitleda FieldForce arendus/projektijuhti Borka Martin Orlov-i. Tegemist on mehega, kes on juba põhikoolist saadik arendusega tegelenud. Kui küsida, milline on tema lemmik keel, vastab ta kindlameelselt “Keel, mis lahendab probleemi”. Ühtlasi on tema ka see, kes on pilw.io teenuseid juba teist aastat järjepidevalt kasutanud ja rakendanud.

Milleks kasutab FieldForce pilw.io teenuseid?

Kasutame pilw.io-d täna oma veebilahenduste majutamiseks. Meil on hetkel enamus teenuseid enda infrastruktuuril. Kasutame veel teatud teenuseid Teliast ja Azurest. Tegeleme ühtlasi aktiivselt sellega, et lähitulevikus on kõik meie aktiivsed teenused majutatud pilw.io platvormil.

Mis kasu saab sellest koostööst FieldForce?

Pilw.io asub Eestis ning nad on meile lähedal. Neile kehtib sama seadusandlus. Klientide andmed ei liigu üle mitme erineva riigipiiri, andes meile ning meie klientidele turvatunde andmete asukoha ja privaatsuse osas. Veel hindame pilw.io tiimi poolt saadud tuge ja kontakti. Nendega on võimalik luua kiire kommunikatsiooni tunnel, mis aitab võimaldada mõlema poole takistusteta arengu. Viimaks, saame hoida kokku kuludelt. Oma infrastruktuuri omamine on palju enamat kui lihtsalt serveri omamine. Lisaseadmed, kommunaalid, ruumi tingimused, haldus ja litsensid tõstavad kulusid ning kulutavad väärtuslikku aega. Oleme nüüdseks pilw.io teenuseid pea 2 aastat kasutanud. Tehnoloogiliselt hästi lahendatud, tugi on meeldiv ja kulud on madalamad.

Miks valisite ja otsustasite pilw.io teenuse kasuks?

Kui asusime otsust tegema, tutvusime erinevate lahendustega ning üheks neist oli pilw.io. Sel hetkel tuli kasuks võimalus suhelda otse pilw.io tegevjuhiga. Teenuse kasuks aitas otsustada see, et pilw.io asub Eestis ning meile on tagatud tugi. See on suur boonus kui sul on selline ühendus. Teiseks: pilw.io taga on Astrec Data. Kolmandaks: pilw.io-s tasutakse tegeliku kasutamise eest, mitte näiteks võrguliikluse või millegi muu sarnase eest. Hinnastamine on ette arvestatav.

Millised on pilw.io eelised teiste pilveteenuse platvormidega võrreldes?

Tänane asukoht on meie turule sobiv. Teiseks on Developer API. Meie eesmärk on pikas perspektiivis kõike automatiseerida. pilw.io-l on lihtne UI, mida alustuseks kasutada kuid lõpuks automatiseerimine toimub API-s.

Millised on pilw.io eelised teiste Eesti pilveteenuse platvormidega võrreldes?

Ausalt öeldes, ma ei tea, et Eestis teist sarnast pakkujat on. Eestis on palju majutusteenuste pakkujaid kuid nende pilveteenused ei ole pilveteenused nii nagu seda on globaalsed pilved või pilw.io.

Kuidas olete pilw.io teenusega rahul?

Olen teenustega rahul. Tehnoloogia on hea, arendus käib ning lisaks sellele tugi. Olen arendaja ning saan vajadusel pilw.io arendajatega otse suhelda.

Millega rahul ei ole?

Mitte rahul olemine on ehk vale. Tunnen puudust täpsest muudatustega seotud nimekirjast ning ootan selle tulekut. Mulle kui arendajale on põnev näha ka pisemaid uuendusi mida saan ehk oma tarbeks edukalt kasutada.

Kas, ja kui, siis mida võiks pilw.io muuta, parandada?

Harva kui midagi sellist juhtub nagu pilw.io-s augustis SDN-iga. Mulle meeldis, et reageeriti. Asuti koheselt lahendusega tegelema ning ei eitanud probleemi. Hindame seda. Saame ka aru, et kõikide juhuste kokku sattumisel oli tegemist unikaalse olukorraga. Kuid kui midagi parendada, siis lisaks teavitamisele saab meid ka aktiivselt kursis hoida. Iga natukese aja tagant infot saata ja teavitada, kas teenuse taastamise aeg on täpselt teada või on see teadmata. Meil avaneb võimalus vastavalt infole äriliselt reageerida ning otsustada kas taastada teenused mujal või oodata teenuse taastumist pilw.io poolt.

Miks eelistada pilveäri maailmavägevate kõrval pilw.io loodud platvormi?

Pilw.io pakub meile selget kommunikatsiooni. Informeeritakse kliente nii kiiresti, kui võimalik. Ka juba isiklikul tasandil, ei jäeta mind murega üksi vaid mul on ka rohkem võimalusi ise seadmeid monitoorida. Tänu sellele tean, et saan pilw.io’d usaldada. Tagab kindlustunde, et ei pea välise süsteemi probleemide esinemisel pimedas lahendust otsima.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Seotud uudised