Pilvio on nüüd saadaval Pipedream platvormil

Pipedream pakub võimsa kombinatsiooni reaalajas andmetöötluseks ja kiireks rakendustearenduseks läbi lihtsasti seadistava API liidestuse.

 

Pipedream platvormi ülevaade

Pipedream on API-de kokkusidumise platvorm, mis võimaldab luua mitmesuguste andmeallikatega reaalajas ühenduvaid rakendusi. Tegu on mitmekülgse tööriistagal, mis võimaldab teostada erinevaid andmepõhiseid töövooge.

 

Pipedream’i võimalused

  • Andmevoog andmebaasist: Luua rakendusi, mis eraldavad andmeid ühest andmebaasist, muudavad neid ja laevad kiiresti teise andmebaasi.
  • Dünaamiliste töövoogude käivitamine: Arendada rakendusi, mis jälgivad aktiivselt käivitavadautomaatselt töövooge vastavalt nendele muudatustele.
  • API andmete töötlemine reaalajas: luua rakendusi, mis pärivad järjepidevalt API-st uusi andmeid ja töötlevadb neid reaalajas

 

 

Pilvio API ülevaade

Pilvio API on arendajate jaoks mõeldud kiire ja tõhus tööriist, mis võimaldab luua ja hallata Pilvios majutud rakenduste resursse.

 

Pilvio võimaldab arendajatel:

  • Erinevate rakenduste kiire loomine: Alates lihtsatest staatilistest veebisaitidest kuni keerukate mitmetasandiliste rakendusteni – Pilvio võimaldab kiiresti ehitada mitmesuguseid projekte.
  • Kiirus ja Turvalisus: Pilvio sisemine turvakiht koos laia valiku konfiguratsioonivõimalustega kiirendab arendust, tagades samal ajal tugevad turvameetmed.

 

 

Pipedream’i ja Pilvio vaheline sünergia

Pipedreami ja Pilvio ühendamine lubab lihtsalt, turvaliselt ning kiirelt liidestada Pilvio API reaalajas andmetöötlusega. Kombineerides Pipedreami võimet töödelda andmeid reaalajas ja Pilvio mitmekülgset arenduskeskkonda, avavad arendajad uusi uksi:

 

  • Reaalajas andmetöötlus: Pipedreami võimekus eraldada, muuta ja laadida andmeid reaalajas tagab töödeldud andmete kiire kasutuselevõtu.
  • Dünaamiline rakenduste arendamine: Pilvio mitmetasandiline rakendustugi sobib sujuvalt Pipedreami võimega käivitada töövooge andmete muutuste põhjal, luues dünaamilisi, interaktiivseid rakendusi.
  • Turvaline pilvemajutus ja andmetöötlus: Pilvio turvaline pilvemajutus klapib sujuvalt Pipedreami võimega töödelda andmeid turvaliselt, tagades optimaalse kiiruse.
  • Lihtne liidestus sadade teenustega.

 

 

Kokkuvõte

Pipedreami ja Pilvio ühendatud potentsiaal toob esile sümbiootilise sünergia, kus andmete töötlemine ja rakenduste arendus ühinevad vaevata. Kasutades mõlema platvormi tugevusi, saavad arendajad luua uuenduslikke rakendusi, mis mitte ainult ei töötle andmeid reaalajas, vaid on ka lihtsasti liidestatavad.

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Seotud uudised